Ga naar mijn of artikel.

Fackeldeyfinds bij NCRV Cappuccino op Radio 2

logo NCRV CappuccinoMijn allereerste blogpost ooit (op Frankwatching) ging over Lovemarks ofwel merken waar mensen echt van houden. Het was die allereerste blogpost die ervoor zorgde dat ik afgelopen zaterdag in het NCRV- radioprogamma Cappuccino zat om daar te vertellen over ‘de liefde voor een merk’. Aanleiding daarvoor was het verdwijnen van het merk ‘Postbank’. Je kunt het Cappucino-interview beluisteren door te klikken op de audio-speler hieronder:

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

2 reacties op dit bericht

 1. martien schrauwers 9 mei 2009 om 9:51

  reactie op marco van basten.
  marco heeft een voorbeeld functie.
  wanneer men in het bedrijfsleven/banken hetzelfde reageert zou er geen crisis zijn ontstaan.
  ondeskundigen zaken mensen zouden dan van zichzelf opstappen (eer aan zich zelf houden)
  zodat het bedrijf gezond verder kan gaan.

 2. Jacqueline Fackeldey 9 mei 2009 om 15:30

  @Martien : Mogelijk wilde je reageren op een andere blogpost van mij of zelfs een andere uitzending van Cappucino want ik zie de link tussen bovenstaand artikel en Marco van Basten even niet zo snel. Tenzij je bedoelt dat Ajax en/of hij zelf merken zijn om van te houden?

2 trackbacks naar dit bericht

 1. [...] en aan het geven van een interview zoals bijvoorbeeld dat over het verdwijnen van het merk Postbank bij NRCV Cappucino beleef ik veel plezier. Maar waar ik wel onrustig van word is mijn eigen boek dat nu- om met [...]

 2. [...] een economische crisis, dat er honger is en armoede en dat er oorlogen gevoerd worden.Liefde-ook de liefde voor een merk- is emotie en daarom loopt half Nederland nu in oranje en is half Nederland nu oranje terwijl ik me [...]

Ga naar mijn of artikel.