De wereld verandert, nu de business modellen nog

Dat de wereld van marketing en communicatie aan het veranderen is, dat zal niemand hier nog verbazen want alleen al het feit dat je deze blog leest bewijst dat. En inmiddels worden op de daaruitvoortvloeiende en veelgestelde vraag ‘welke businessmodellen bij deze veranderende wereld passen?’ ook antwoorden gegeven.

Bij voorbeeld door Chris Anderson, auteur van ‘The Long Tail’, Kevin Kelly of Gerd Leonhard maar ook door Alexander Osterwalder die als een autoriteit geldt op het gebied van vernieuwende business modellen. Hij publiceerde onlangs deze presentatie die ik graag met jullie wil delen omdat hij daarin wat mij betreft op een begrijpelijke manier duidelijk maakt wat er nu anders is aan de nieuwe manier van zaken doen.

View SlideShare presentation or Upload your own. (tags: innovation design)

Dat het belang van nieuwe business modellen ook in Nederland onderkend wordt blijkt wel uit het feit dat er eerder deze maand in Mediaplaza een congres rondom dit thema plaatsvond. Ook daar was Osterwalder één van de vele sprekers en een compleet verslag van dat congres vind je op Frankwatching.

Jacqueline FackeldeyDe wereld verandert, nu de business modellen nog
Deel dit bericht

1 reactie

Praat mee

Reacties zijn niet mogelijk.

Vergelijkbare artikelen