Klantgericht werken in de zorg begint bij de zorgbestuurder: je krijgt wat je geeft

klantgericht werken in de zorg begint bij de zorgbestuurder_jff foto directiekade Rotterdam 2012 Klantgericht werken in de zorg begint bij de zorgbestuurder. Je krijgt wat je geeft, dat weten we als mensheid al eeuwenlang. Als zorgbestuurder weet u vast ook al heel lang. Maar handelt u er ook naar?

Lees verder
Jacqueline FackeldeyKlantgericht werken in de zorg begint bij de zorgbestuurder: je krijgt wat je geeft

Waarom we van GIFs houden en ander klantgedrag dat niet verandert

via GIPHY

GIFs zijn al jaren populair en worden fanatiek gedeeld op alle online platformen. Of het nu gaat om katten, internetmemes, foto’s van wereldleiders, kunstwerken of beroemde filmscenes (b.v. de hierboven afgebeelde scene uit Jacques Tati’s “Mon Oncle”), ze komen dagelijks voorbij en we kunnen er maar geen genoeg van krijgen.

Lees verder
Jacqueline FackeldeyWaarom we van GIFs houden en ander klantgedrag dat niet verandert

Innovatie en management: scenes uit een huwelijk

innovatie en management _ candlelight coverHet huwelijk tussen management en innovatie is een bijzonder huwelijk. Managers houden niet van innovatie. Innovatie is een rommelig proces, de uitkomst is onzeker en die lastige innovators laten zich niet graag in hokjes duwen. Ze hebben (speel)ruimte nodig, zitten niet te wachten op regels en procedures. En al helemaal niet op managers die hen op de lip zitten. Het huwelijk tussen innovatie en management is een verstandshuwelijk.

Lees verder
Jacqueline FackeldeyInnovatie en management: scenes uit een huwelijk

Aandacht maakt de klantervaring mooier: Column Marketing en Communicatie Op weg naar 2050

https://www.fackeldeyfinds.com/klantropologie-model/2050 is ver weg en niemand weet precies hoe Marketing en Communicatie er dan uitzien. Toch staat elke editie van het Magazine Marketing en Communicatie Op weg naar 2050 vol met artikelen over precies dat onderwerp. De meest recente editie (nr.4) bevat een column* van mijn hand ‘Hoe aandacht de klantervaring mooier maakt’.

Lees verder
Jacqueline FackeldeyAandacht maakt de klantervaring mooier: Column Marketing en Communicatie Op weg naar 2050

Hoe mobiel is jouw bank?

Mensen af en toe op het verkeerde been zetten en laten zien dat lang niet alles is wat het lijkt, vind ik een goede zaak. Het laat je even met je ogen knipperen, schudt je wakker en zet je aan het denken. Want zeg nou zelf, was dit waar je aan dacht bij het lezen van de woorden ‘Hoe mobiel is jouw bank?’. Is dit wat je voor je ziet als je voor de zoveelste keer leest dat mobiel bankieren de toekomst heeft? Nee, natuurlijk niet.

Lees verder
Jacqueline FackeldeyHoe mobiel is jouw bank?